perjantai 3. heinäkuuta 2015

28.6.2015 - ANNE - Venesjärven rantalava, Kankaanpää


TAIDEKAHVILAN KAUTTA KEIKALLE


Pikaisella lähdöllä liikkeelle…

Sunnuntaina puolenpäivän aikaan ei ollut vielä aavistustakaan mistä sitä illalla itsensä löytää. Keikkakaverini soitteli siinä puolenpäivän aikaan ja kyseli mitä meinaat tänään ja aiotko mennä keikalle, samalla ehdottaen että mentäiskö yhdessä Venesjärvelle Annen keikalle? Ja kuinkas siinä sitten kävikään, kuten muutaman kerran aiemmin. Ehdotus upposi heti, ”juu mennään vaan”! Siitä pari kolme tuntia ja olimme jo liikkeellä kohti määränpäätä, ekaksi Annen taidekahvilaan ja loppujen lopuksi päätyen Venesjärven rantalavalle!

Ihana ystävämme Anitta ja Anittan pikkuneidit... :-) :-) :-)
Jo lauantaina taidekahvilassa…

Jo edellisenä päivänä lauantaina poikkesin paremman puoliskon Kisun kanssa taidekahvilassa Tarjan aina niin mainiolla pannukahvilla. Se tavalliset neljä tuntia siellä meni myös tälläkin kertaa. Siinä kahvin ja mukavan rupattelun ohessa tuli korjattua yksi vanha tuoli. Mie oon vähän sellainen että jotain pitäis päästä aina tekemään ja kun saa vielä auttaa, niin aina vaan mukavampi. :-) Heti aluksi kun saavuimme paikalle ja sisään kahvilaan oli Anittan pienimmeisen tytär sylissäni… oli muuten tosi jämäkkä pikkuneiti, siinä se vai sylissä nukkui autuasta unta tietämättä mitään kenen syliin on mahtanut joutua! :-)

Venesjärven rantalava…

Venesjärven rantalava on todella upealla paikalla aivan järven kupeessa. Jä tällä kertaaa kelitkin olivat varsin suosiollillisa, toisin kun aiemmin tämän kesän keikoilla. Olin Venesjärvellä oli kolmatta kertaa. Porukkaa kertyi illan mittaan kivasti paikalle ja meitä tuttuja fanejakin oli mukavasti paikalla.

Anne asteli lavalle kymmeneltä. Sitä ennen Deja-vu orkesteri oli tanssittanut paikalle rientäneitä jo parin setin verran. Anne aloitti oman osuutensa kappaleella ”kuivaa koivua”. Toisena kappaleena kuultiin ”asfalttiviidakko” sekä edelleen kappaleet ”elämän peli”, ”ravintola sydänsuru” sekä edelleen yksi suoiki kappaleistani ”enkeleitä onko heitä”…


Anne mainiolla juttupäällä…

Koko illan varsin hilpeällä ja hyvällä juttupäällä ollut Anne naureskeli jossakin vaiheessa: ”Minulla iski elohiiri silmään” osoittaen vasenta silmäkulmaansa ja jatkoi edelleen, ”en minä miehille silmää iske jos sitä ihmettelette”, jatkoi Anne edelleen. ;-)

Keikkaa jatkettiin kappaleilla ”missä hän on”, ”syttynyt oli jo rakkautemme”, ”katsees kun tulta”, ”elämä on lahja”, sekä ensimmäisen setin päättänyt ”kauan niin kauan”… Alla kuvassa Anne & Deja-vu välitauolla - Kuva: Juha Puhtila


”Olikos se, vai kumpiko se olikaan…”

Yhden grillistä ostetun makkaran ja vartin päästä päästiin jatkamaan keikkaa. Tuosta makkaran ostosohetkestä vähän vielä. Aluksi vähän ihmettelin kun he heti ostoluukulle saavuttuani kun paikalla olleet pari makkaran myyjää alkoivat kysellä. ”Olikos se, vai kumpiko se olikaan ”tapsukka kertoilee vai tapsukka tarinoi”… minulla meni vähän aikaa ennen kuin muistin heidät, tosin heidän itsensä pienellä avustuksella että olin tavannut heidät joskus aiemmin Annelin keikalla Krouvin lavalla. Joillakin se on sitten hyvä ihmismuisti!

Kohta Anne alitti jo toisen settinsä kappaleilla, aluksi kappaleilla ”pienen hetken” ja ”nyt voimme jatkaa”. Seuraavana tulleiden rumba kappaleiden jälkeen keikkaa jatkettiin kappaleilla ”kaipuuni on uskomaton”, ”matkalaukku”, ”sielu salamoi”, ”lennetään” sekä ”bailando”…




”Emäntä on lahja”…

Seuraavana oli vuorossa Deja-vu orkesterin esittely… kaikkien ”kolmen” Tenkulan veljeksen esittelyn jälkeen esittely vuorossa oli keväällä orkesteriin kiinnitetty kosketinsoittaja Joona Kukkola. Jonja jälkeen Anne innostui keromaan hänen edellisestä kosketinsoittajasta Räyskistä, Räyski väänsi kappaleen ”elämä on lahja muotoon, ”emäntä on lahja, ja sinne kotiin se jäi”… ;-)) Setin päätteeksi kuulimme toiveena tulleen kappaleen ”perutaan häät”…

Encore kuulimme kappaleet ”kuivaa koivua” sekä ”kun silmät suljen”… jonka jälkeen anne kiitti yleisöään kivasta illasta… ”nähdään”! :-))

Kiitos Anne: Tapsukka :-))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti